Top Modelul Moldovean Elvira Jain a fost aleasa sa participe la Miss earth 2020, si ne reprezinte tara (Moldova)

1439

Concursul a avut loc la nivel national intre 40 modele in care Elvira a castigat si a obtinut titlul de miss earth Moldova pentru a ne reprezenta tara la nivel international. Elvira concureaza cu alte 84 de modele din diferite tari si continente.

Elvira a fost descoperita in Moldova de designerul Valentina Vidrascu la 16 ani pe cand inca era eleva la liceul “Mihai Eminescu”. Si de aici a inceput cariera ei de success ca model cu prima plecare in China (Beijing, shanghai, Guanzhou) urmata de Grecia (atena), Spania (barcelona), dubai, Italy, India etc.

Elvira a lucrat cu branduri mari ca:

Dolce gabbana, Lacoste Guess, Swarovski, Charlotte tilburry, Philip plein, Armani, Bloomigdales, Van cleef&arpels, Master card, amazon, Dior Esquire magazine, Womans health, Mens health, Harpers bazaar, Viva, Loficiel.etc.

La moment Elvira este mentionata pe retelele sociale ca una din favoritele concursului (la capitolul swimwear, catwalk, beauty of face), cu merntiuni pe retelele sociale avand o rochie de seara superba create de designerul moldovean Dina Melwani special pentru evenimentul Mis earth.

Ii dorim succese si ii tinem pumnii pentru finala internationala de pe 29 noiembrie 2020.
Ultima participare a Moldovei la Miss earth a fost in 2018.