Mary Kay: viața într-o lume roz. Succesul nu apare din întâmplare

1819
Viorica Marcu, director de vânzări

Povestea mea cu Mary Kay a început 17 ani în urmă. Am venit din lumea muzicii, nu aveam viță de om de afaceri, ba chiar consideram că-i o rușine să vinzi ceva.

Am primit invitația la primul meu master-class de la Tatiana Matvei, Director de vânzări Mary Kay. Ea m-a ajutat să înțeleg că succesul nu este noroc sau destin, și el nu apare din întâmplare. Primești doar atunci când oferi. A servi oamenii este un omagiu. Fiecare om întâlnit este un dar de la care ai ce învăța.

În fiecare zi, familia mă susține și îmi admiră victoriile și realizările. Acest lucru îmi dă și mai multă putere să merg mai departe și să mă dezvolt.

Adevărata mea aventură în lumea Mary Kay a început după 3 ani de colaborare cu Compania, și anume cu o călătorie la Seminarul din Dallas în anul 2009. Acolo am văzut amploarea Companiei și am simțit incredibila grijă pentru noi, Consultanții de frumusețe. În acel moment mi-am dat seama că Dumnezeu îmi mai dădea o șansă. Și mi-am început ascensiunea cu o dorință uriașă de a-mi schimba viața. Eram extrem de entuziasmată, iar orizonturile mi s-au lărgit.


Astăzi, munca mea este despre creație, revelație, dezvoltare. Îmi place să văd cum se schimbă femeile, cum își ating obiectivele.

Fiecare întâlnire cu ele mă umple de energie pozitivă.

În 2022, o femeie minunată, Olga Drangoi, a obținut statutul de Director de vânzări. Ea a reușit să își realizeze visul, depășind cu încredere toate provocările și obstacolele din calea ei.

Nu în zadar se spune: ”Dacă ești înconjurat de cinci oameni de succes, tu vei fi al șaselea”. Admir succesul colegelor mele, istoriile lor și felul în care își urmează visul. La Mary Kay mi-am găsit echilibrul și armonia sufletească.

În copilărie, mă vedeam profesoară, cântăreață, regină… cu mașină personală, cu posibilitatea de a călători, de a fi liberă. Da, aici le am pe toate. Am scenă, cadouri și cele mai frumoase bijuterii, călătorii, mașini și cel mai important – libertate.