Andy’s BIRTHDAY PARTY – 24 ani împreună

0
1668

Cea mai mare rețea de restaurante din Moldova — Andy’s își celebrează cea de-a 24-a aniversare.

De peste două decenii, rețeaua Andy’s, este alături de oaspeții în cele mai importante evenimente din viața fiecăruia.” — Unde ne vedem? — La Andy’s” pentru că toate drumurile duc către unul din restaurantele din mare familie Andy’s.

Cu această ocazie, pe 1 iulie, cu începere de la 12:00 — 20:00, Andy’s invită pe toți la cea mai mare “Birthday Party” din țară. Locația evenimentului este inima orașului, Parcul “Valea Morilor” lângă Teatrul Verde iar intrarea este LIBERĂ pentru toți.

Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi îndrăgiții interpreți Pasha Parfeni, Pavel Stratan și formația Acord, care vor urca pe scenă după orele 15:00 pentru a încânta publicul cu hituri și bună dispoziție.

Evenimentul va purta un specific de festival, cei prezenți se vor putea delecta cu diferite feluri de mâncare și desigur vedeta meniului – PIZZA dar și alte bucate marca “La Plăcinte”, înghețată şi deserturi “Ciao Cacao”.

Oaspeţii evenimentului vor putea participa la Tombola momentană cu premii unde pot câștiga 50 de bilete la concertul renumitei formații “The HURTS”, care va avea loc în aceeași seară la Teatrul Verde, dar și multe alte premii de la partenerii noştri.

Simplu de participat:

  • Vino la evenimentul Andy’s Birthday Party şi înregistrează-te
  • La ora 15:00 fii prezent în timpul tragerii

Este momentul ideal pentru a invita familia sau prietenii în parc, astfel, pentru copii se va organiza o serie de show-uri distractive cu implicarea clovnilor, jonglorilor, mascotelor, la fel, face painting și master-class-uri interactive pentru cei mici.

În cadrul evenimentului se va organiza și cel mai mare concurs de Pizzaiolo în rotirea blatului de pizza în aer, unde doritorii pot învăţa tehnica de gătit pizza.

Partenerii evenimentului:

Vă aşteptăm la petrecere Andy’s!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here