Triumf al primăverii, al modei, al tinerilor talente

6894

Primăvara se grăbeşte să ne ia cu asalt garderoba!

Pe 17 — 18 Martie lumea modei își va deschide larg ușile, anunțând cel mai tare eveniment de modă al anului – Moldova Fashion Days.

Tendințe, siluete, culori, detalii, idei care ne inspiră în fiece zi. În această primăvară, Moldova Fashion Days este deja la cea de-a 13 ediție, venind cu o idee nouă, atmosferă specială și două zile de show senzațional. 35 de designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile Primăvară-Vară 2018.

Motto-ul principal al show-lui Moldova Fashion Days este «See Now, Buy Now». O noutate în lumea fashion — doritorii pot procura articolele vestimentare imediat după prezentarea acestora pe podium. Este triumful tinerelor talente și al inovațiilor în design. Se promovează brand-urile fashion autohtone și se stimulează vânzările pe piața din Moldova.

În fiecare dintre cele două zile, evenimentul va găzdui cîte 500 de persoane.

Pe lângă prezentările de modă, publicul va avea parte de muzică bună, show de lumini și multe surprize.

În cadrul celor 12 ediții precedene, organizatorii au încercat de fiecare dată să aducă ceva nou, inedit pentru a cointeresa publicul, iar designerilor oferind-le noi posibilități pentru a-și promova creațiile și a-şi dezvolta afacerile. Anume prin acest mod de abordare a ideei, a conceptului inovator, organizatorii au reuşit să facă fiecare ediție unicală și irepetabilă.

Evenimentul va avea loc în cadrul showroom-ului Peugeot, situat pe strada Calea Orheiului 20/2, o locație nouă pentru MFD. Biletele pot fi procurate prin intermediul site-ului iTicket.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate al USAID. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional.

Partenerul pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.