Concursul Moldovenesc Top Model Moldova 2020

1901

Top Modelele sunt admirate si aplaudate, dar cum începe asa o cariera? Asadar, deseori pornește prin cistigarea unui concurs de modeling la o virsta frageda.

Tara noastră mică Moldova este inzestrata cu femei frumoase. O metoda foarte populara de a descoperi talente noi este prin competiții. Fetele care aspira sa devină model au o șansă sa fie văzute pe scena, in ziare si la televiziune.

Una dintre cele mai prestigioase este competiția națională Top Model Moldova. Este cea mai importanta competiție națională de modeling din Moldova. In acest an, 2020 fiind la cea de-a 6-a ediție. Concursul este organizat de Luxury Style Company si are ca scop descoperirea celor mai promițătoare talente.

Luxury Style Company este cea mai reputabila instituție care organizează concursuri si săptămîni de moda in Moldova. Fondatorul Korneliu Vidrasco “Scopul nostru este descoperirea celor mai remarcabile talente si promovarea Moldovei pe plan internațional.” Pe parcursul anilor precedenți cistigatoarele acestui concurs au dobândit alte premii si au urmat o cariera in modeling. De exemplu cistigatoarea Top Model Moldova 2016 Tamara Zaretcaia, peste 2 ani a cistigat un alt concurs national Miss Moldova 2018, si are o cariera semnificativa.

In ciuda Pandemiei, ediția 2020 a avut loc pe 20 Decembrie. Toate regulile sanitare au fost respectate riguros. Top modelul international din Moldova Tatiana Usatii a fost președintele juriului in acest an. Ea se mandreste cu o cariera internațională de succes. Tatiana a ajuns la virful profesiei sale si a pozat pentru mai multe reviste renumite. La fel a făcut campanii pentru mai multe branduri de top: Michael Cinco, Bentley, Silvia Lago, Galeries Lafayette si multe altele.

Ca rezultat, organizatorii Top Model Moldova au considerat-o pe Tatiana cea mai buna pentru poziția de președinte a juriului. Fondatorului Luxury Moldova spune “Tatiana a fost persoana perfecta pentru poziția aceasta. Am avut nevoie de una dintre cele mai bune modele Moldovence. Cariera sa vorbeste de la sine, este o motivate si un exemplu bun pentru candidatele tinere”.

Tatiana a evaluat concurentele pe durata mai multor sesiuni inainte de competiție, unde ea a putut observa si nota aptitudinile fiecărei in parte. Competiția a avut loc la scurt timp după aceste sesiuni. “Am fost stricta si prompta, cele mai importante trei lucruri la care am atras atenția, a fost defileul, potențialul in modeling si increderea in sine a fiecărei participante” spune Tatiana Usatii.

Alti membri ai juriului au fost Ecaterina Emilianov Miss Romania 2019, Veaceslav Cucuruzac model international, Alexandra Glutnic Miss Super and Beauty Queen 2019 si alții. Toti sunt profesionali si remarcabili cu realizări semnificative in in domeniul modelingului.

Mai mult de 50 de participante au concurat pentru locul 1. Castingul a fost strict, juriul a examinat dosarul fiecărei fete. Doar cele mai bune au fost selectate ca participante la Top Model Moldova 2020.

Cistigatoarea Top Model Moldova 2020 in categoria 15 ani plus este Cristina Medeleanu. Care are un potential enorm in modeling si ii uram succese!