Ai riduri? Avem soluția!

1629

Bineînțeles, fiecare vârstă își are propriul său farmec. Cât de mult ne dorim, însă, să ne păstrăm pielea tânără, fermă și sănătoasă. Privindu-ne în oglindă, surprindem apariția unui nou rid sau a unei linii fine care ne strică dispoziția, ne irită și care este pur și simplu neplăcută. În acel moment, dorim să găsim un remediu magic care să rezolve exact acea problemă aici și acum. Și viața noastră va recăpăta culoare. Deci! Să facem cunoștință! Un nou produs al acestei toamne – Serul Concentrat (booster) pentru netezirea ridurilor ”C + Resveratrol” Clinical Solutions®.

Ce este un ser concentrat?


Serul concentrat se mai numește și booster, ceea ce înseamnă în engleză «amplificator». Produsul este elaborat cu ingrediente și formule atent selectate și testate, care sunt concepute pentru a rezolva problemele specifice ale pielii și pentru a spori efectele altor produse cosmetice.

Astfel, Serul Concentrat pentru netezirea ridurilor ”C + Resveratrol” Clinical Solutions® conține antioxidanți puternici (vitamina C, resveratrol) și o peptidă specială (Acetilhexapeptidă-8), care are ca scop netezirea ridurilor.

Cum va îmbunătăți serul concentrat starea pielii mele și va atenua ridurile?

Haideți să aflăm împreună. În timp, pielea noastră își pierde capacitatea de a produce proteine importante, precum colagenul și elastina, din cauza procesului natural de îmbătrânire, a expunerii la soare și a altor factori de stres din mediul înconjurător. Acest lucru, împreună cu contracțiile musculare repetitive (expresiile faciale) ale feței, duce la formarea inevitabilă a liniilor fine și a ridurilor.

Acțiunea serului concentrat are ca scop combaterea neîntreruptă a semnelor vizibile ale îmbătrânirii, ajutând la protejarea colagenului împotriva degradării și a pielii împotriva foto-îmbătrânirii.

Dacă serul concentrat îmi protejează pielea împotriva foto-îmbătrânirii, atunci nu trebuie să mai folosesc protecția SPF?

Greșit. Utilizarea produselor cu protecție SPF este obligatorie. Trebuie să știți că serul concentrat nu protejează împotriva radiațiilor UV, ci doar combate efectele radiațiilor UV.

Clar. Dar oare ce efecte are fiecare ingredient în parte?

Să începem cu vitamina C. Acest antioxidant luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea pielii și are, de asemenea, proprietăți de a reduce pigmentarea, de a întări pielea prin stimularea producerii de colagen.

Resveratrolul este un antioxidant foarte puternic care este apreciat nu numai pentru capacitatea sa de a combate semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, ci și pentru a-i proteja suprafața, în special împotriva razelor UV care pot contribui la apariția ridurilor și liniilor premature. Resveratrolul sprijină, de asemenea, producția naturală de colagen și elastină și ajută la protejarea împotriva descompunerii colagenului.

Acetilhexapeptidă-8 este o peptidă specială concepută pentru a reduce ridurile.

După cum puteți vedea, fiecare ingredient își are rolul său, iar împreună, ele au un efect focusat asupra unei anumite probleme — reducerea ridurilor și a liniilor fine.

Ei bine, asta poate afirma fiecare. Există cercetări de laborator care să confirme eficiența boosterelor?

Utilizarea Serului Concentrat pentru netezirea ridurilor ”C + Resveratrol” Clinical Solutions® timp de 9 zile crește producția de colagen de tip IV, care face legătura între cele două straturi ale pielii: epidermă și dermă, fiind responsabil pentru fermitatea și regenerarea pielii. Rezultatele sunt confirmate de un studiu ex vivo. Linia verde din imagine este colagenul.

M-ați făcut curioasă. Cum îmi dau seama dacă este timpul să încep să folosesc un booster?

Atunci când începeți să includeți boostere în rutina Dvs. de înfrumusețare, ghidați-vă de starea pielii dumneavoastră. Deshidratarea, ridurile, tenul tern și pigmentarea pot apărea atât la 35-45 de ani, cât și la 25 de ani.

OK, mi-am examinat pielea și nu-mi place cum arată. Cum pot începe să folosesc acest produs miraculos?

Vă atragem atenția asupra respectării ordinii aplicării produselor de îngrijire zilnică:

  • Curățați-vă pielea cu ajutorul produsului purificator preferat de la Mary Kay;
  • Ștergeți fața cu loțiunea tonică;
  • Luați câteva picături de ser concentrat (adaptați cantitatea în funcție de necesitate) și aplicați pe față și gât, evitând zona din jurul ochilor;
  • În caz de necesitate, aplicați serul preferat;
  • Încheiați-vă rutina de frumusețe cu o cremă hidratantă.

Dar este, de asemenea, important de știut cât timp, după deschidere, se poate utiliza Serul Concentrat pentru netezirea ridurilor ”C + Resveratrol” Clinical Solutions®?

Serul Concentrat pentru netezirea ridurilor ”C + Resveratrol” Clinical Solutions® poate fi utilizat timp de până la 6 luni.

Puteți achiziționa produse cosmetice Mary Kay® exclusiv de la Consultanții de frumusețe Mary Kay. Dacă nu aveți propriul Consultant de frumusețe, ne puteți contacta la Serviciul de Suport și Informare la numărul 069 752 211, sau să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook: @mkmoldova ori pe Instagram: @marykay.moldova